weeey!

Vakna för 2 timmar sen typ, Väldigt avslappnad fan, Var uppe rätt sent asså! Inte så bra, Ska ju nog kröka i dag asså, Eller det bör ju vara solklart. Svar ja! Sennerfeldt kommer ju som sagt hem i dag, Ska bli kul att se han, Det var ju en vecka sen nu ju! Krök mannen!


Jusste Dagens hunk det kommer under helgen,, Har en på gång fan! Niice
/Jocke


En perfekt morgon!

En perfekt morgon är ju typ när man vaknar lite småbakis på lördagen sådär, Man kanske går upp 11 eller nåt sånt, Gåt upp och är helt död, Kollar om man har cigg kvar, Svar ja, Och sedan in i köket och hämtar en stor kopp kaffe, Går ut på balkongen och sitter där nån timme eller nåt, Man bara ryser i kroppen, Ni som inte fattar det här har inte krökat på ordentligt,!! Underbar känsla asså ! Helt sjukt...

Sen eftert det där är det bara att gå och duscha och klä upp sig och förstås langa frillan!! STÄLL OM TILL NÄSTA KRÖK! Det är lördag för fan!

Vad tycker du om det här!
/Jocke

Dagens hunk!

/Jocke

vilken jävla helg!

Fredagen började med att jag skulle jobba hos en gammal polare, göra om lite grann! Sedán mot kvällen gick jag ut, kröka som en idiot, Kanske inte så jävla smart asså!Idiot!
Somnade kanske halv 6 fredagnatt och sedan gick upp 9, Helt död!! Jobba som ett svin till kl halv 10 på kvällen typ. Sedan var det dags att kröka igen,, helt okej kväll. Men nu ska jag dra åt  helvete, Dricka wiskey och lyssna på opera vid diskbänken!
/Jocke

Helt slut!

Precis kommit hem från träningen , lira tennis, gick åt helvete jävla bra asså. Tunering snart också, måste komma i form!! Att bero på att jag är helt död, är att jag går upp halv 5 varje morgon. Åker hemifrån halv 6 och kommer hem runt 5,PALLA!! Aja nu blir det en kvälls bira, Skål!!!

/Jocke

Dagens hunk!


/Jocke

Dagens hunk!

/Jocke

Kvällens hunkar!


/Jocke

Gamla minnen.(Tennisveckan) Hyffsat bra spelat!
/Jocke

Dagens Hunk!


/Jocke

Dagens hunk!


Galet!

Det kommer bjudas på helgalet krök i kväll asså, helt sjukt... Orange i kväll fan , Underskatta inte stället.. Det är ganska avslappnat där!! Men det kommer som sagt 2 rätt sköna artister dit.. Därför drar man dit.. Men ta dagen som den kommer fan, Skål!!
/Diabetesmannen

Dagens HUNK!


Comeback!

Nu har jag varit frånvarande allt för länge, inleder min comeback genom att utse mig själv till dagens hunk!!
En grym helg har lovats, en hel del festande och konsumerande av större mängder alkohol har planerats in!
Hoppas vi ses i dimman!


// Sennerfeldt

Lången

Tippa lite i dag!


Kalpa-Jokerit : Vinst Jokerit...
färjestad-Hv71: Vinst Hv71
Modo-Luleå:Vinst Modo
Rögle-Linköping:Vinst Linköping
/Jocke

Dagens hunk!


Fy fan vad skönt!

Sommar är ju rätt skönt asså, Sitta på balkongen , Man gå upp kanske 9-10 eller nåt, Helt slut ,Tar en röka och en kaffe , sitter så kanske en timme eller nåt, Sen glida ner på på stan och latcha lite, ta en kaffe och en röka där  med, lever livet!!

Stockholm open klädseln!! Någon av dessa 3?

 Maffia boss italien....?
 En avslappnad modekanon...?
 En stekhet hunk!

Sennerfeldts frånvaro?

Som ni märker så är det bara jag som skrivit på sistone, Det är för att Gustaf har haft en massa olika ärenden.Mycket i Stockholms trakten.. Har själv inte sett till honom. Han gör nog säkert något bra iallfall....


/Jocke

Avslappnad helg.

Fredag satt jag och ett par gamla polare ¨på palermo och drack lite bira.. Väldigt trevligt... Men efter 30-40 min så går det förbi ett par fotbollshulliganer och gapa, DJURGÅRDARE HAHA, bajen bärs och rakade brudar¨säger jag... En av dom kasta en glasflaska, Och sedan blev vi utkastatde, Inte så jätte kul när det inte var vårat fel, Idioter!! Men vi gick vidare till Baren Baren, mer och mer full blev man ju, Men jävligt trevligt var det... En avslappnad kväll utan så mkt vimmel... Skönt det med! Lördagen var jag helt slut och tog det bara lugnt.. Drack lite champange och åt skaldjur...mmm.Tippa gjorde jag ju så klart också, men det gick ju åt helvete! Aja nu ska jag dra åt helvete. haha nej då. Testa lite kläder!!!


/Jocke


Tippa! Lången!

Blues-Lukko:2
Tps-Kärpät:2
Ystads if-Lindesberg:2

Insats 30 kr


Borås-Troja Ljungby:1
Surahammar-Arboga:1
Karslkrona-Olofström:1

Insats 30 kr


/Jocke
Dagens hunkar!
/Jocke

RSS 2.0