vilken jävla helg!

Fredagen började med att jag skulle jobba hos en gammal polare, göra om lite grann! Sedán mot kvällen gick jag ut, kröka som en idiot, Kanske inte så jävla smart asså!Idiot!
Somnade kanske halv 6 fredagnatt och sedan gick upp 9, Helt död!! Jobba som ett svin till kl halv 10 på kvällen typ. Sedan var det dags att kröka igen,, helt okej kväll. Men nu ska jag dra åt  helvete, Dricka wiskey och lyssna på opera vid diskbänken!
/Jocke

Kommentarer
Postat av: Secondhandtorget

HEJ!Har du gammal kläder eller andra ting du vill bli av med?I så fall har vi bästa tipset! På SecondhandTorgets blogg erbjuder vi alla kille som tjej att annonsera GRATIS. Det är bara att kilcka in på http://secondhandtorget.blogg.se och börja köpa & sälja. Vårt motto är att lägga upp dina annonser på bloggen samma dag vi får dom!På vår blogg arrangera/länkar till tävlingar, har diskussioner, intervjuar personer & tipsar om secondhand butiker. En mycket bra sida för dig som älskar secondhand eller vill bara fynda.En liten tips är att ju fler ställen du annonserar dina varor på ju lättre får du sålt de!Just nu har vi även en tävling där du kan vinna ett armband med matchande örhängeN.M.V.H SECONDHANDTORGET.BLOGG.SE

2008-10-29 @ 14:52:37
URL: http://secondhandtorget.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0